BizsuplÃÆâ€â„ÃÃÂÃ

Quick Setting
 
Kosaram

You have no items in your shopping cart.

Ön jelenlegi helye:

Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

1. A SZABÁLYZAT CÉLJA

Az Adatkezelési Szabályzat a www.bizsuplaza.hu webáruházában (a továbbiakban: webáruház) történő vásárlás során megadott adatok felhasználásának és tárolásnak (a továbbiakban együttesen: adatkezelés) szabályait határozza meg. Az adatok kezelésekor a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, továbbá az 1998. évi VI. adatvédelemről szóló törvények, valamint az adatkezelésre vonatkozó egyéb hatályos magyar jogszabályok az iránymutatóak.

 

2.  AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA

Személyes adat akkor kezelhető, ha ahhoz az érintett önkéntesen hozzájárul, vagy ha azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete közérdek céljából hivatalosan elrendeli. A vevő a webáruházban történő megrendelés leadásakor elfogadja a szállítási és fizetési feltételeket, és ezzel önkéntes hozzájárulását adja a vásárláshoz kapcsolódó adatai kezeléséhez.

 

3.  ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

A Digitalstore Kft., a www.bizsuplaza.hu webshop üzemeltetője tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait. Ön, mint felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja.

A honlap látogatása során bizonyos tartalmak automatikusan generálódnak a honlapot futtató webszerveren (pl. a látogató IP címe, a látogatás időpontja, továbbá a böngésző és operációs rendszer típusa). Ezeket az adatokat kizárólag arra használjuk, hogy a honlap forgalmát figyelemmel kísérjük, illetve a további fejlesztéseink érdekében megismerjük Felhasználóink látogatási szokásait. Ezeket az adatokat a megjelölt céloktól eltérő célra nem használjuk fel.
Amennyiben további kérdése, illetve észrevétele lenne, kérjük, keresse munkatársunkat a info@bizsuplaza.hu e-mail címen.

 

4. ÜZEMELTETŐI, ADATKEZELŐI-, ADATFELDOLGOZÓI ÉS CÉGADATOK:

Cégnév: Digitalstore Kereskedelmi és Szolgáltató  Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített cégnév: Digitalstore Kft.
Székhely: 7632 Pécs Enyezd u. 18.
Postacím, 7632 Pécs Enyezd u. 18.
Adószám: 14798850-1-02

Közösségi adószám: HU14798850. 
Cégjegyzékszám: Cg.02-09-074253

 

Kibocsájtó cégbíróság: Baranya Megyei Cégbíróség
Elektronikus elérhetőség: info@bizsuplaza.hu
Honlap címe: www.bizsuplaza.hu
Telefonos elérhetőség: +36 20 5342877

 

 

5. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA ÉS KEZELT ADATOK KÖRE

A Digitalstore Kft. a vevő megadott adatait kizárólag a vevő megrendelésének teljesítésének megvalósulása céljából, valamint a megrendelés tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése, továbbá a vevő által kért egyéb műveletek (pl. hírlevél küldése) céljából kezeli. Ezen belül: az e-mail cím a kapcsolattartást, az e-mail cím és a jelszó a felhasználó bejelentkezéskor történő azonosítását, az egyéb adatok a nyújtott szolgáltatás teljesítésének megvalósulását, kézbesítést, valamint számlázást szolgálják.

 

6. AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA

Digitalstore Kft. az adatkezelés okának, illetőleg céljának megszűnése esetén az adatokat tovább nem tárolja, és erről a vevőt tájékoztatja Az adatkezelés megszűnik az adatok az adatkezelő általi törlésével, vagy a vevő ezirányú kezdeményezésére (pl. regisztrációjának törlésével).

Az adatok törlésének határideje: A regisztráció törlésével azonnal, kivéve a számviteli bizonylatok esetében, hiszen a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig meg kell őrizni ezeket az adatokat.

 

7. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK

1. Felhasználó (a webshop-használó/vásárló): az adatkezelő által működtetett oldal szolgáltatásait igénybe vevő személy, aki az oldalon megfelelően vásárolt.

2.  Személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel, így Felhasználókkal kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, Felhasználókra vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata Felhasználókkal helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt – közvetlenül vagy közvetve – név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet;

3. Hozzájárulás: Felhasználók kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezésüket adják a rájuk vonatkozó személyes adatok – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez;


4. Tiltakozás: Felhasználók azon nyilatkozata, amellyel személyes adataik kezelését kifogásolják, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kérik;


5. Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

6. Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása;

7. Adattovábbítás: ha az adatkezelő vagy más személy az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik.

8. Harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amely vagy aki nem azonos a Felhasználóval, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval. Harmadik személynek minősül a jelen Tájékoztató vonatkozásában Bélyegzőmarket Kft. (Cím: 4031 Debrecen, Gyepűsor utca 35.), amely a Szolgáltató és a Bélyegzőmarket Kft. között fennálló érvényes és hatályos szerződés alapján, Szolgáltató megbízásából logisztikai feladatokat lát el az www.erawan.hu webshopon értékesített könyvek és egyéb termékek vonatkozásában, továbbá a Magyar Posta Zrt. (Cím: 1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.), mely Bélyegzőmarket Kft. megbízásából a www.erawan.hu webshopon megrendelt könyvek és egyéb termékek kiszállítását végzi.

9. Munkatárs: az Digitalstore Kft.-vel munkaviszonyban, illetve foglalkoztatásra irányuló egyéb jogviszonyban álló természetes személy

10. Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;

11. Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi.

12. Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges.
 

8. AZ ADATKEZELÉS KÖRÜLMÉNYEI

 

Az Digitalstore Kft., mint adatkezelő a regisztráció és a vásárlás során megadott adatokat biztonságosan kezeli. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő és munkatársai férhetnek hozzá, továbbá a Bélyegzőmarket Kft. részére teszi hozzáférhetővé azzal, hogy a Felhasználók személyes adatait részére továbbítja, kizárólag a jelen Adatvédelmi Tájékoztató fogalommeghatározás 8.pontja szerinti megbízás teljesítése érdekében.  Felhasználók adatainak a Bélyegzőmarket Kft. részére történő továbbításával összefüggésben Szolgáltató kijelenti és garantálja, hogy a közötte és a Bélyegzőmarket Kft. között fennálló érvényes és hatályos szerződések alapján a Bélyegzőmarket Kft. jogszavatosságot vállalt arra, hogy a továbbított adatokat kizárólag a jelen Tájékoztatóban, illetve a jelen Tájékoztató alapját képező, fentebb hivatkozott jogszabályok rendelkezéseinek megtartásával kezeli. A Bélyegzőmarket Kft. magatartásáért a személyes adatokkal összefüggésben Szolgáltatót semmiféle felelősség nem terheli. Amennyiben a Szolgáltató és Bélyegzőmarket Kft. között fennálló jogviszony az adatkezelés időtartama alatt bármilyen okból megszűnik, Szolgáltató erről a tényről Felhasználókat elektronikus levélben értesíti. A fentieken túlmenően az Digitalstore Kft. jogszabályi kötelezettség teljesítése esetén, továbbá hatósági felhívásra szolgáltatja ki a megadott adatokat az érintett vevő egyidejű tájékoztatása mellett.

 

9. ADATFELDOLGOZÁS, ADATTOVÁBBÍTÁS

Az Digitalstore Kft. külön külső adatfeldolgozót nem vesz igénybe, az általa kezelt személyes adatokat maga dolgozza fel. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő és munkatársai férhetnek hozzá, továbbá a Bélyegzőmarket Kft. részére teszi hozzáférhetővé azzal, hogy a Felhasználók személyes adatait részére továbbítja, kizárólag a jelen Adatvédelmi Tájékoztató fogalom-meghatározás 8. pontja szerinti megbízás teljesítése érdekében. A továbbított adatok köre a szállítás lebonyolítása érdekében történik: az önkéntesen megadott név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím, (utánvét esetén) fizetendő összeg. A szállító, illetve megbízottja az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, a cégünk által átadott személyes adatokat a megbízás teljesítését követően semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

 

Megrendelések kiszállítása/ Futárszolgálat:

Magyar Posta Zrt.

Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.

Postacím, levelezési cím: 1540 Budapest

Cégjegyzékszám: 01-10-042463

Adóigazgatási szám: 10901232-2-44
 


10. COOKIE-K, VAGYIS AZ INTERNETES NYELVEN, MAGYARUL: „SÜTIK”

A webshop rendszerének működtetése során technikailag rögzítésre kerülnek bizonyos adatok, mégpedig a Felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, amelyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak, és amelyeket az Adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az érintettől nem szükséges külön hozzájárulás, amennyiben a cookie-k használatának kizárólagos célja az internetes hálózaton történő közléstovábbítás, illetve arra az előfizető vagy felhasználó által kifejezetten kért, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásához a szolgáltatónak feltétlenül szüksége van. Ezen adatok egyéb felhasználói Személyes adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az Adatkezelő fér hozzá.

 

11. SZEMÉLYES ADATOK BIZTONSÁGA

Digitalstore Kft kötelezi magát, hogy gondoskodik a személyes adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt személyes adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek a személyes adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.

 

 12. BANKKÁRTYÁVAL TÖRTÉNŐ FIZETÉS

A bankkártyára vonatkozó információkat Digitalstore Kft. nem tárolja sem a tranzakció lebonyolítása alatt, sem azt követően. A vásárlás folyamata és a bankkártyás fizetési tranzakció két egymástól elkülönülő rendszerben történik. Digitalstore Kft. ennek megfelelően nem szerez tudomást a vevő bankkártya információiról, és a tranzakciót bonyolító bank sem kapja meg a vevő a regisztráció során Digitalstore Kft. részére megadott adatait.

 

13. HÍRLEVÉL KÜLDÉSE

A Szolgáltató jogosult a Felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklámlevelet küldeni, amennyiben a Felhasználó a regisztrációkor/megrendeléskor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen hozzájárult. A Felhasználó ezt a hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a Felhasználó részére több hírlevelet, illetve egyéb reklámlevelet nem küld, továbbá törli a Felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott Felhasználók adatai közül.

 

14. AZ ADATKEZELÉSBEN ÉRINTETTEK JOGAI

Az adatkezelésben érintettek bármikor módosíthatják vagy törölhetik adataikat. A következő adatok módosítását lehet elvégezni a weboldalakon: Jelszó, vezeték- és keresztnév, cégnév, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím, kapcsolattartó neve. A személyes adatok törlését, vagy módosítását valamint a regisztráció törlését az alábbi módokon tudja érintett kezdeményezni: Postai úton a 7632 Pécs Enyezd u. 18 címen illetve elektronikus levelezés útján az info@bizsuplaza.hu e-mail címen.

 

A Felhasználó bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről. A Felhasználó kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban adja. A kérelmet az Adatkezelő ügyfélszolgálati e-mail címére kell elküldeni (info@bizsuplaza.hu).

 

15. JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

A Felhasználók adatkezeléssel, illetve az oldal használatával kapcsolatos panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül az adatkezelőhöz, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében. A Felhasználó az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyv alapján adatkezeléssel kapcsolatos jogait bíróság előtt érvényesítheti, továbbá bármilyen személyes adattal kapcsolatos kérdésben kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság segítségét is (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.) A NAIH vizsgálatát bárki kezdeményezheti, arra hivatkozással, hogy a személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogsérelem érte, vagy annak közvetlen veszélye fennáll, kivéve ha az adott ügyben bírósági eljárás van folyamatban. A NAIH-hoz tett bejelentése miatt senkit sem érhet hátrány. A NAIH-hoz illetékmentesen és formai kötöttség nélkül intézhető beadvány.

 

A jelen Adatvédelmi Tájékoztató a Honlapon történő közzététel napjával – azaz 2015. mrácius 21. napjával – lép hatályba. Szolgáltató a jelen Tájékoztatót bármikor jogosult módosítani azzal, hogy a módosítások a közzététellel – azaz a Honlapon történő megjelenítéssel – lépnek hatályba. Szolgáltató gondoskodik arról, hogy a Honlapon minden esetben a Tájékoztatónak a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege legyen Felhasználók részére elérhető. A jelen Tájékoztató annak Szolgáltató által történő visszavonásáig marad hatályban.

 16. Használt Cookie-k listája

COOKIE neveCOOKIE leírása

CART

Bevásáló kocsi tartalma

CATEGORY_INFO

Kategóriák informácója, segít gyorsabban megjeleníteni az oldalt

COMPARE

Termékek amiken összehasonlítást végez

CURRENCY

Preferált deviza

CUSTOMER

A vásálói azonosító titkosított változata

CUSTOMER_AUTH

Ez jelöli hogy be van e jelentkezve a boltba

CUSTOMER_INFO

A felhasználói csoport titkosított változata

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

A vásáló szegmens azonosítója

EXTERNAL_NO_CACHE

A chache be vagy kikapcoslását jelzi

FRONTEND

Aktuális munkafolyamat

GUEST-VIEW

Lehetőséget ad a vendég vásárlóknak a rendelésük szerkesztésére

LAST_CATEGORY

Az utolsó megtekintett kategória

LAST_PRODUCT

Az utolsó megtekintett termék

NEWMESSAGE

Új üznet jelzésére szolgál

NO_CACHE

A chache be vagy kikapcoslását jelzi

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Oldal megtekintések és kosár történelem

POLL

Az utolsó szavazás azonosítója

POLLN

Információ mely szavzásokban vett részt

RECENTLYCOMPARED

Utoljára összehasonlított termékek

STF

E-mailben elküldött termékek információja

STORE

A kiválaszott bolt nyelv és nézet

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

COOKIE-k engedélyezését tárolja

VIEWED_PRODUCT_IDS

Megtekintett termékek

WISHLIST

A kivánság lista titkosított azonosítói

WISHLIST_CNT

A kivánságlistában tárolt termékek száma

Hírlevél
Kapcsolat

Telefon: +36 20 534 28 77